Ако сте родени някъде в началото на 1990 г., това означава, че

...
Ако сте родени някъде в началото на 1990 г., това означава, че
Коментари Харесай

Тези модни тенденции от 2000 се завръщат с пълна сила през 2024

Ако сте родени някъде първоначално на 1990 година, това означава, че навлезли във формиращите си фешън години тъкмо с настъпването на новото хилядолетие - ерата на модата в моловете. Сега доста от трендовете, които определяха онази ера – панталони с ниска талия, вталени потници и спортни слънчеви очила, вършат противоположен завой и се завръщат на настоящата фешън сцена.

Всички знаем на какъв принцип работи актуалната мода. Измина повече от десетилетие, откогато емблематичните за 2000 облекла и аксесоари останаха в предишното, тъй че е извънредно време ерата да се възроди. Важно е да отбележим, че паметни сериали като  " Клюкарката " и " Сексът и градът ", известни със своите основни за началото на 2000 фешън моменти, претърпяха възобновление. Що се отнася до аксесоарите, наблюдава се освен завръщането на чантите от епохата, само че и на други дизайнерски аксесоари като коланите с вериги.

Независимо дали ги обичате или мразете, няма по какъв начин да избегнете обстоятелството, че определящите стилове от 2000-те се завръщат още веднъж. Така че, закопчайте ципа на спортното си яке, сложете най-хубавата си шапка и вижте по какъв начин стилните трендовете от началото на хилядолетието ще създадат своето завръщане тази година: 
 Тези фешън трендове от 2000 се завръщат с цялостна мощ през 2024  Тези фешън трендове от 2000 се завръщат с цялостна мощ през 2024  Тези фешън трендове от 2000 се завръщат с цялостна мощ през 2024  Тези фешън трендове от 2000 се завръщат с цялостна мощ през 2024
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР